עלי סיגר ממולאים בגבינות
אסתי חדד Comments Off on עלי סיגר ממולאים בגבינותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בניגוד לדעה הרווחת: למה באמת היהודים לא עלו לארץ לפני השואה
- טראמפ מתייחס למהומות: "צריך להביס את הרדיקליים"
- דיווח: חמאס דוחה את העסקה; נמשכת הלחימה במרכז הרצועה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ס"ד
- מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק
תגיות
מאת: את שקלים, הזוכה בעונה החמישית של "השפית הבאה".
המתכון לסיגרים העלה את אתי לדו קרב מול יעל שטרית.
עלי סיגר ממולאים בגבינות, ברוקולי וצנוברים בקרם שמנת וברוקולי
מאת: אתי שקלים
חומרים:
עלי סיגר
חלמון טרוף
250 ג' גבינת פטה
100 ג' גבינה צפתית
2 כפות גבינת קוטג'
2 כפות שמנת מתוקה
50 גרם צנוברים קלויים
ברוקולי (כ-15 גבעולים ופרחים)
אגוז מוסקט
עלי בזיליקום טריים קצוצים
פלפל שחור
לקרם:
20 ג' חמאה/או כף שמן זית
שמנת מתוקה
כף קמח
מעט שום
חלב
ברוקולי (כ-20 פרחים)
עלה מנגולד
מעט מאד כורכום לחיזוק הצבע הירוק
הכנת הסיגרים:
מורחים בעזרת מברשת את החלמון על הסיגר (כדי שהנוזלים לא יצאו בטיגון)
מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
מניחים כף גדושה מהתערובת על עלה הסיגר מגלגלים, מטגנים ומניחים על
נייר סופג.
הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה
מוסיפים קמח לקבלת מרקם סמיך
מוסיפים את החמאה לאחר שהרוטב מסמיך מוסיפים את כל החומרים.
לאחר שהרוטב מוכן מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים לקרם חלק.
טובלים את עלי הסיגר בקרם ואוכלים בכיף!
לסלט נלווה
שעועית ירוקה שלמה
פקאן סיני
אננס מטוגן
שבבי שקדים
קוביות פטה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
חצי כפית חומץ בלסמי
קמצוץ שום
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.